Brandovi

Svojim klima uređajima želimo svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu i udobnosti života potrošača.

U ponudi imamo KOREL, MIDEA, TOSHIBA, SAMSUNG i LG klima uređaje.

U nastavku možete saznati ponešto o svakom brandu koji zastupamo, a ponudu klima uređaja naći ćete u našoj online trgovini.

 

Frigo-kor I Klima uređaji Midea

MIDEA je osnovana 1968.g. u Beijiao, Shunde. Od tada se razvila u jednu od najuspješnijih privatnih kompanija u Kini. Uz veliko iskustvo proizvodnje kućnih i komercijalnih klima uređaja, Midea proizvodi još i rasvjetna tijela, robote te razne kućne uređaje (kuhinjski aparati, hladnjaci, perilice, razni mali kućanski aparati). Midea tehnološkim inovacijama i stvaranjem vrijednosti za kupca ima cilj učiniti život ugodnijim, a Frigo-kor je ekskluzivni zastupnik i distributer Midea proizvoda za Hrvatsku od 1999.g.

Frigo-kor I Klima uređaji ToshibaSvojom inovativnošću i vrhunskom kvalitetom Toshiba je zasjela na sami vrh proizvođača klima uređaja. Toshiba uređaje karakterizira visoka energetska učinkovitost te dugotrajnost i pouzdanost u radu. Zaštita okoliša i prilagođenost potrebama korisnika, smjernice su kojima se Toshiba vodi u razvoju i proizvodnji klima uređaja. Frigo-kor je vodeći distributer i serviser Toshiba klima uređaja.

 

Frigo-kor I Klima uređaji Korel

KOREL klima uređaji vlastiti su brand tvrtke Frigo-kor d.o.o., a na tržištu su prisutni od 2007. godine. U vrlo kratkom roku postigli su veliku prepoznatljivost na hrvatskom, ali i europskom tržištu. Moderan dizajn, visoka energetska učinkovitost, ekološki prihvatljiv freon, kao i vrlo ekonomična cijena, glavne su odlike KOREL klima uređaja.

Frigo-kor I Klima uređaji LG

LG  je proizvođač koji neprestano ulaže u razvoj inovativnih klimatizacijskih rješenja za udobnost, energetsku učinkovitost i izvanrednu pouzdanost. Vrhunska inverterska tehnologija nudi snažno hlađenje i grijanje te ujedno uvelike smanjuje potrošnju električne energije. LG je doveo energetsku učinkovitost na novu razinu s proizvodima energetskog razreda A+++ s inovativnom tehnologijom Active Energy Control.

 

Frigo-kor I Klima uređaji SamsungOsnovan u Koreji 1969. godine, Samsung Electronics je jedan od globalnih lidera u informacijskoj tehnologiji. Osim klima uređaja, Samsung nudi i kućne aparate poput televizora, monitora, hladnjaka, perilica, kao i telekomunikacijske proizvode poput pametnih telefona i tableta. Samsung je posvećen poboljšanju globalne zajednice pomoću stalnog proces inovacija i stvaranja vrijednosti.