fbpx

KOREL by FRIGO-KOR – 15 GODINA S VAMA

KOREL slavi 15. rođendan!

KOREL klima uređaji već su dugi niz godina prisutni na tržištu i svojom kvalitetom i pouzdanošću privukli su pozornost mnogih kupaca. Široka ponuda različitih modela klima uređaja, moderan dizajn i pristupačna cijena zadovoljit će svačije potrebe.

Uz standardne split klima uređaje, KOREL brand nudi i multi-split uređaje, mobilne uređaje, odvlaživače, te CAC komercijalne uređaje modernog dizajna i vrhunskih karakteristika.

KOREL jamstvo 3 godine

Priča o KOREL klima uređajima započinje 2006. godine ulaganjem tvrtke Frigo-kor d.o.o. u razvoj vlastitog branda kako bi nadopunila svoj asortiman klima uređaja, nakon što već godinama kao ekskluzivni zastupnik uspješno distribuira svjetski poznati brand klima uređaja Midea, kao i mnoge druge brandove u području klimatizacijske i rashladne tehnike.

Frigo-kor d.o.o. razvija vlastiti brand klima uređaja kako bi se tržištu ponudio kvalitetan uređaj lijepog dizajna i povoljne cijene. Zahvaljujući svojim vrhunskim karakteristikama, dizajnu, držanju koraka s najnovijim tehnologijama te kompletnom asortimanu svih tipova klima uređaja, KOREL klima uređaji stekli su prepoznatljivost na hrvatskom i europskom tržištu te se isprofilirali kao best buy proizvod u području klimatizacije u zadnjih 15 godina.

Velik asortiman KOREL proizvoda neprestano se širi svake godine prateći potrebe tržišta, kao i tehnološke, društvene i ekološke trendove. KOREL ima za cilj kupcima i partnerima Frigo-kora ponuditi klima uređaje vrhunske kvalitete po konkurentnim cijenama i prilagođene svakom pojedincu. Sudeći prema pozitivnim povratnim informacijama i stalnom rastu prodanih proizvoda, taj je cilj postignut, a trudit ćemo se i dalje ispuniti i nadmašiti vaša očekivanja.

Ako želite znati više o brandu KOREL, posjetite KOREL web stranicu, KOREL Facebook stranicu ili prelistajte KOREL katalog.

Klizi na vrh