fbpx

Napokon jednostavnije do ugodne temperature: predstavljamo Samsung multisplit rješenja

Multi-split sustavi (FJM)

Free Joint Multi (FJM) sustav tvrtke Samsung učinkovito je i pouzdano rješenje izvanrednih performansi namijenjeno ograničenim prostorima. Izvrsno je rješenje za stambene i male poslovne prostore. Na Samsung FJM vanjske jedinice mogu se povezati 2, 3, 4 ili čak 5 unutarnjih jedinica različitih tipova (zidne, kazetne, kanalne ili konzolne).

Multi-split sustavi tvrtke Samsung pouzdani su i učinkoviti i izvrsno su rješenje za stambene i male poslovne prostore.

Ugoda koja dolazi iz male jedinice

Tihi i energetski učinkoviti multi-split sustavi tvrtke Samsung idealno su rješenje za klimatizaciju manjih prostora. Lagane jedinice koje ne zauzimaju puno prostora i automatsko dodjeljivanje adresa jednim pritiskom gumba omogućuju jednostavnu i jeftinu montažu.

Učinkovito hlađenje malih prostora
Ovaj sustav za hlađenje savršeno je prilagođen stambenim prostorima i manjim zgradama. Lagane i malene jedinice i automatsko dodjeljivanje adresa jednim pritiskom gumba omogućuju jednostavnu i jeftinu montažu.

Vrhunske radne značajke, nenadmašna ujednačenost
Napredni kompresori kojim su opremljeni FJM sustavi tvrtke Samsung zaslužni su za izrazito ujednačen i pouzdan rad. FJM sustav u potpunosti je sukladan s novom regulativom EU kako bi se osigurale još učinkovitije radne značajke.

Minimalna buka za maksimalan osjećaj ugode

FJM sustavi odlikuju se vrhunskom izolacijom i malim vibracijama pa stvaraju okruženje čiji mir ne remeti dosadna buka standardnih klimatizacijskih sustava.


Samsung FJM uređaje možete pronaći u našim poslovnicama i kod partnera Frigo-kora. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na info@frigo-kor.hr ili 01/2407 777.

 

Klizi na vrh