fbpx
BreezeLess Technology Midea

Novo! MIDEA BREEZELESS za savršen protok zraka

Midea je na sajmu Climatización & Refrigeración u Madridu predstavila svoj novi split sistem koji kombinira brzo rashlađivanje s jednolikom distribucijom zraka bez puhanja.

Midea Breezeless model sadrži TwinFlap ispuh zraka s čak 7928 minijaturnih rupica za postizanje ravnomjerne disperzije hladnog zraka. Osim toga, sadrži ispuhe zraka sa strane – ovi ispusi u obliku slova S posebno su dizajnirani kako bi u suradnji s prednjim ispuhom usavršili disperziju zraka za maksimalnu udobnost.

Midea Breezeless hladi u 3 načina rada po izboru korisnika: Breeze Away, Breeze Mild i BreezeleSS. Osim toga može se birati brzina ventilatora i kontrolirati vlaga u prostoriji.

Ovaj uređaj najviše klase s vrijednostima SEER 8.5 i SCOP 4.6 može se pohvaliti vrhunskom energetskom učinkovitošću: A+++ u hlađenju, A++ u grijanju.

Uređajem se može upravljati putem mobilne aplikacije Midea Air.

Sadrži AirMagic ionizator koji sterilizira i osvježava zrak i vlaži kožu, te Inverter Quattro tehnologiju za superbrzo hlađenje ili grijanje.

Midea BreezeleSS
Midea BreezeleSS

Ovaj revolucionarni proizvod sada je dostupan u našem webshopu i trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku!

Pogledajte sjajno video predstavljanje Breezeless klima uređaja na našem Youtube kanalu:

MONA LISA video Breezeless

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju! 🙂

Klizi na vrh