fbpx

Nebo je granica: Midein tim uspješno rastavio klima uređaj All Easy Pro u 40 s za vrijeme skoka padobranom!

Midea je nedavno lansirala revolucionarni split klima uređaj All Easy Pro koji se može rastaviti u manje od jedne minute uklanjanjem samo jednog vijka.

Kako bi istaknuli ovu značajku, Midea grupa se udružila s nagrađivanim snimateljem Craigom O’Brienom i timom profesionalnih padobranaca pred koje je postavljen izazov: rastaviti All Easy Pro unutar jedne minute za vrijeme skoka padobranom.

Midein tim uspješno rastavio klima uređaj All Easy Pro u 40 s za vrijeme skoka padobranom

Izazov je odrađen u Borrego Springsu u Kaliforniji u Sjedinjenim Državama, a svjedočila mu je milijunska publika iz cijelog svijeta putem live streama na Facebooku i YouTubeu 18. lipnja 2020. godine.

Tim padobranaca rastavlja All Easy Pro uređaj u 40 sekundi u letu brzine 200 km/h

Midein je tim već dokazao koliko je lako rastaviti klima uređaj All Easy Pro na tlu na Svjetskom prvenstvu u rastavljanju, “Masters of Speed”, a s ovime su otišli korak dalje.

Midea grupa već godinama uspješno drži svoju poziciju ključnog igrača u visoko konkurentnoj globalnoj industriji klimatizacije. Prije tri godine kompanija je lansirala svoju seriju All Easy koja je postigla veliki uspjeh u 51 zemlji. Nedavno lansirani All Easy Pro još jednom je donio revoluciju u industriji zahvaljujući svojoj iznimnoj radnoj učinkovitosti.

Frigo-kor kao ekskluzivni uvoznik i distributer Midea klima uređaja za hrvatsko tržište još od 1999. g., čestita svom partneru Midei na još jednom u nizu velikih uspjeha 🙂

Uređaj All Easy Pro bit će uskoro dostupan u našim poslovnicama i web shopu. 🙂

Klizi na vrh