fbpx

Samsung WindFree klima uređaj

Klima uređaj Samsung WindFree sadrži čak 21.000 mikro zračnih otvora.

Dvostupanjski sustav hlađenja 2-Step Cooling brzo snižava temperaturu prostorije načinom rada Fast Cool, a zatim se automatski prebacuje na način rada Comfort Cool, čime se održava željena temperatura.

Klima uređaj Samsung Windfree
Klima uređaj Samsung Windfree

Wind-Free Cooling™ je tehnologija koja korisnicima omogućuje hlađenje prostora i optimalnu potrošnju energije, a istovremeno uklanja neugodan osjećaj izravnog protoka hladnog zraka. Tok će biti nježno raspršen kroz 21.000 mikro otvora za zrak.

Filter Easy+ obložen je jedinstvenim antibakterijskim i antivirusnim premazom.

Kad je klima uređaj isključen, funkcija Auto Clean automatski pokreće ventilator koji uklanja prašinu i vlagu u jedinici. Ona tako ostaje čista i suha, što sprječava rast bakterija i plijesni.

Zahvaljujući tehnologiji POWERboost smanjuje se ukupna potrošnja potrebne energije i skraćuje vrijeme koje je kompresoru potrebno za postizanje maksimalne brzine.

S ovim klima uređajem možete se povezati Wi-Fijem, što znači kako njime možete upravljati pomoću aplikacije Smart Home: regulirati temperaturu na daljinu, namjestiti postavke, primati obavijesti u stvarnom vremenu o izvedbi i dnevnoj potrošnji energije, kao i potražiti rješenja za poteškoće ako je potrebno otkriti uzrok smetnje u radu.

Ovaj vrhunski uređaj dostupan je za vas u našem webshopu.

Klizi na vrh